Subscribe via email

Masukkan email anda untuk dapatkan update terkini dari kami:

Delivered by sukakereta

Tuesday, January 10, 2012

Ape Kejadahnya Blog Sukakereta dah ada Ruangan Iklan Untuk di Sewa | WTFish!!


Harga iklan memberontak dan melampau murah. RM 10 sahaja sebulan, malah lebih lama jika admin terlupa nak menukar iklan anda.

Murah !!!
Murah !!!
Murah !!!

Visitor lebih kurang 30,000 sebulan(kadang2 la tak pun jarang2), kalau tak percaya email saya.

jika nak buat iklan hubungi saya di quess666@gmail.com
Jika nak berkenalan boleh ym saya tapi saya selalu tak online.
Ruang iklan tu ada satu, tapi kalau nak lebih pun apa salahnya..cuma tambahkan pulus saja

p/s: ini bukan lawak, saya serious
p/s: entry ini bukan saya buat, kawan saya buat, dia tahu password saya

10 comments:

akuamir said...

takpe lah.. :)
klo sudi jemput singgah blog ku,, tgok entri baru,, :)

Phat said...

aku nak aku nak tp x nk byr nak free haha

fyna said...

hahaha....kelakar lak rasanya...fyna nak gak..tapi tiru comment phat tue...nak yg free?boleh? (kelip2 mata sambil makan kacang)

lyly said...

buat je..

Anonymous said...

apesal mau tiru orang lain punya iklan, kreatif la sikit

Mohd Norafzal said...

err.hmm kalau letak iklan yuyi cap limau kat sini bulih?iklan kopi cap Pak Mahmud dan anak2?

Mrs.Yie said...

sebok jek cik anon tu..suka ati tuan blog ni la dia nak buat apa pun..erkkk..

mak anon said...

ntah sibuk je anon tu mentang2 mankete ni retiss ade jer anon sibukk kan kan kak..

joe said...

btul tu, aku pun mau iklan tapi takde la macam orang lain tu nak free aje.. iklan mau tapi bayar tak mau..sakit hati I

mankete said...

woi2 aku baru masuk ni.. nak iklan pon iklan lahahahhahaha..

ikut ko la afzal iklan sabun di bilik mandi ke , minyak yuyi cap kelapa parut ker ekekekeek

kak yie , tu la kak sukahati org la kan ..ee anon manon ni ahahahahahha

LIVE STREAM FOOTBALL