Subscribe via email

Masukkan email anda untuk dapatkan update terkini dari kami:

Delivered by sukakereta

Wednesday, December 14, 2011

GARA-GARA FREE DOUBLE ZINGER BURGER PROMOTION KFC DI HENTAM

Tadi petang macam biasa la blogwalk ke blog kawan2. Terjumpa la kat blog member Eiykien ni voucher KFC. KFC bagi free promotion utk double zinger burger.
Ini la rupa voucher tu eheheh kalau korang nak dload, dload la tapi dah tak da lg eheheh....

Aku pon apa lagi download dan share la ngan kawan2 ni. Pastu nak make sure la promotion ni kat KFC fan page. Tgk promotion tu dah berakhir dah ... frustt mmg frust.. ehehhe tak la frust sgt pon ehehhe..

Kalau tak nampak aku tulis balik la apa yg dorang annouce.
Dear KFC Fans,
Due to the overwhelming response on the FREE Double Zinger Burger Combo online voucher, we would like to inform that the allocated stocks for this online promotion is FINISHED! We REGRET for any inconvenience caused and we THANK YOU for all your support. Please look out for more amazing deals from us very soon!:)
Baru ja sejam dorang post benda tu dah sampai 1000 lebih komen kat situ.. Ada yg hentam la, ada yg kata menipu la heheh.. ini aku print screen skit apa yg dorang tulis tu ehehhe..
Macam mn la dorang ni buat. Tak tahu nak salah kan siapa, KFC management ka , marketing ka ahahha aku pon tak tahu nak kata apa. Mc D buat prmotion korang pon nak buat promo gak kan eheheh .. harap2 pihak management KFC lebih berhati2 selepas ini..

So perut aku yg lapaq ni mcm mn.... ahahhaha ... Tak pa la akibat lapaq punya pasal kita org pon balas dendam... order apa ehehhe order MCD la Prosperity burger .. layannn

12 comments:

DianaAzis said...

Wah..makan tak ajak kita pun yea..mana burger utk kita? :P

mankete said...

diana - eheheh meh2 burger ada lagi ni ehehhe

cik bAtu said...

cik batu sempat redeem kupon free kfc tuu..hehe..lucky me :)

Khairil said...

promotion apa mcm tu...kfc kedekut!!!haha

mankete said...

cik batu - ya ka.. sy tak sempat td .. tapi kat coupon tulis 15 januari

eikieyn said...

hahaha..patut la tersedak jap td. tp td ptg kin blk keje, sempat lagi pegi tapau. beli cheezy wedges.. bayangkan betapa bengkak nye perut mlm ni. rugi ler sape2 x sempat claim lg. jimat duit utk 1 hari. :p

Adam Fikri said...

amboi..balas dendam makan mcD noh..x ajak pun...

mankete said...

khairil - kfc failed bro ehehhe

ekin - sempat redeem ka kin, dorang takut abis kot ehehhe

adam - ahahha balas dendam bro

neesa_jun said...

huhu...haaa..KFC...taw takuuuuuuuut....ingat org msia xonline ka..haha...waktu puncak plak tu...dh la KFC ni tepi umah ja..ishk2

Lieyly ︱ Alia said...

makan xajak..mana aci..blnja alia sama ah man..aahaha !

eddy syrol said...

burger KFC tak sedap...ayam dia je sedap

Arol Mubin said...

Baru ingat nak pergi KFC esok. Tiba2 kawan bagitahu dah tamat. Nasib baik belum print lagi! :D Maybe sebab ramai sangat redeem atau sorang redeem banyak2, so stok pun habis.

LIVE STREAM FOOTBALL