Subscribe via email

Masukkan email anda untuk dapatkan update terkini dari kami:

Delivered by sukakereta

Wednesday, July 27, 2011

MALAYSIA VS SINGAPORE |TIKET BOLA PUNYA CERITA

Salam dan selamat mlm kawan2. Seperti yang kita semua maklum malam besok pasukan bola negara kita Harimau Malaya akan menentang pasukan Singapura bagi pusingan kedua di Stadium Bukit Jalil. Pusingan pertama semua dah maklum pasukan kita tewas 3-5.

Walaupon pasukan kita tewas pada pusingan pertama tapi kita semua yakin dan bersemangat yg pasukan kita akan bangkit mengalahkan pasukan Singapura untuk memenangi pusingan kedua dan seterusnya layak ke pusingan seterusnya. Berkobar2 aku tulis entry ni ahahahahha.

Tiket untuk perlawanan ini semua sudah habis terjual sebanyak 85,000 tiket. Walaupon tiket dah habis masih ramai lagi duk tercari2, kot-kot boleh dapat tiket tu nanti. Ni la first time aku rasa tiket habis terjual macam goreng pisang panas. Akibat tiket ni la blog aku pon terkena tempias yg sama.

Sebab apa tempias kat blog aku plak eheheh... blog aku tak henti2 di kunjungi orang sebab semua orang duk google "tiket malaysia vs singapore "


orang yang online pon tak henti sejak semalam , aku harap lepas bola ni habis trafik pon tak putus jgk la hendaknya.


Apa2 pon korang semua doakanlah pasukan bola kita ya. Malaysia Tumpah DarahKu. Inilah muka2 yg akan main esok kecuali kapten Safiq Rahim yang dah kena red card dan aku harap gol keeper kita mlm tu Apek la.. confident skit aku ehehe


P/S: Yahoooooooo..Aku dah ada tiket dah ....Siapa lagi blogger yg pegi. Jumpa disana ya .

31 comments:

~~lOla_laLa said...

wah3 ade tiket..nk ikut :)

TYNTHA LANA said...

saya pergi! sya pergi abgman! hahahaahah

~tipu jew.. T___T hik3

lana takut lana tersemput tmpt org ramai camtu..hehe.Apapun,sokongan tetap diberi!

ZouL said...

wahh..pndai ye SEO nye hehe..harap2 traffik maintain je..

ika said...

ehhh...npe blog kete dah jadi blog bola? huhu~ mntak2 malaysia mng sok~!!!! :O

dak eina said...

tgk kt tv je esk..haha

gnesop.com said...

wah.. masyuk tu keyword tiket bola. mungkin ada yg cari tiket online kot.. uhuhuhu

bella luna said...

haha,tebaik,.kena trimas kat tiket bola nie,.;)

Mrs.Yie said...

apek dah lupa diri ke?huhu..kesian tunang dia..apa masalahnya ek..adoi..janganlah mengganggu konsentrasi apek dah la..

harrazdani said...

aku pun balik malaya...tp hari jumaat..kih kihkih...harap apek main...orang kampung ambo.

ArulchelseA said...

janji malaysia menang..kih kihkih

mankete said...

lola - jom2 ehehe

lana - ala jom la..ikut abg jom ahahha

zoul - harap2 gitu la hendaknya zoul :)

ika -ahahah kaki bola pon ya eheh

mankete said...

eina - ok la janji sokong eina eheh

gnesop - tu la bang ..dah abis tiket ..ada org jual on9 plak tu yg org duk google tu

bella - trimas ticket bola ehehe

kak yie - pasai apa apek lupa diri ka iskh2 ehehhe

mankete said...

dani - ang duk mn dani..tu dia obesea ehehhe

arul - ya caiyokk malaysia ehhehe

Khairil said...

aku pergi masuk ikut pintu 801 sebelah grandstand...

puteri kasih said...

semoga kejuaran milik kita...sok saya tgk kat tv je :(

Wanie said...

perghh, trafik tinggi tu..

lepas ni buat entry bola + keta la ye..hehe

op anaz said...

pergh...jelez aku.....aku pikir ada hal jek..kalau tak, aku dah naik KL...HHUUUAAA...!!

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

huhu ..x p bro ...

pakai jersi tu bro ..pemain ke 12...

excellence!

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

rimau oh rimau

semoga rimau malaya berjaya ye

go rimau go

aummmmm

:)

AIEN NOT ALIEN said...

selalu tengok entri pasal kereta..hari ni ada pasal bola... lelaki, bola & kereta bagai aur, tebing & air...hehe.. boleh?

*semoga Malaysia menang!!!

soooooour said...

apek...jgn main cm lwn liverpool ari tu.....

Wani said...

nak ikut.......malaysia boleh...main gune kan akal ye pemain2 semua...chaiyok...chaiyok....en.suka kete..smpai kan salam pada skuad harimau malaya yerk...hehe...

cik panadol said...

nk p tgk, tp takde member :(

cunndaa said...

-------------->
tak pegi
sbb takut terserempak ngn man...
kakakkkaaaa

mankete said...

cunda - ahahahha apasal lak..takkan jumpa nya ..caya lah ..ramai sgt org ehehe

ms pana - ya ka.. kan saya ade ehehhe

khairil - betul ka ang pegi bro ..setahu aku ada gate kuning, biru eheheh gate 801 tak tahu plak kat mn ahaha

padin said...

waahhh mantop nih ekekee, harap terus maintain mankete keh3

.::: Princess MOMOY :::. said...

tak dapat pergi . keje
momoy tengok kat kedai je malam ni

mankete said...

padin - harap gitu la din..kene usaha keras lag eheh

momoy - takpa la janji bg support tu yg penting kan eheheh

syaz@rozelt said...

kamoo mmg peminat tegar bola eh..siap beli tiket lg tuh..bgoslah support pemain m'sia..sy berdebar jugak game mlm nie..harap2 m'sia bole menang!!!

mankete said...

syaz - ya sya, mmg tiap2 game malaysia saya pegi ..yup berdebar gak mlm ni ehehh

Aku Afzal said...

haha.ekau jual tiket rupanya.bukan ulat tiket ni kan?haha

#haa..kan aku dah komen :)

LIVE STREAM FOOTBALL