Subscribe via email

Masukkan email anda untuk dapatkan update terkini dari kami:

Delivered by sukakereta

Friday, March 2, 2012

SEMAKAN ONLINE KEPUTUSAN STPM 2011 | SEMAKAN SMS KEPUTUSAN STPM 2011


SEMAKAN ONLINE KEPUTUSAN STPM 2011 | SEMAKAN SMS KEPUTUSAN STPM 2011 | Kepada calon2 STPM 2011, Result keputusan sudah pun nak keluar nih, Jadi korang boleh buat semakan secara online keputusan STPM korang. Tentu ramai yang tidak sabar untuk membuat semakan secara online result STPM korang kan?? Untuk makluman, keputusan Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia STPM akan diumumkan pada hari rabu depan.


Kepada calon2 STPM bagi sesi 2011, Sudah pasti akan berada dalam keadaan berdebar2 kerana Majlis Perperiksaan Malaysia MPM akan membuat pengumuman pada hari rabu akan datang. Oleh yang demikian, Aku nak kongsi laa ngan korang Linkuntuk korang buat semakan online dan semak melalui SMS menggunakan telefon bombit masing2..

Ok.. Aku akan cerita dulu cara semak menggunakan telefon bimbit cara SMS.. Pastu semak secara online plak yerr...


SEMAKAN STPM MELALUI SISTEM PESANAN RINGKAS ATAU SMS


Taip : STPM resultNo.kad pengenalan
hantar ke : 15888


SEMAKAN ONLINE KEPUTUSAN STPM 2012


>> LINK SEMAKAN STPM 2011<<

Read more: http://wancikgumuzik.blogspot.com

1 comment:

Aida Omar said...

nape nama aida tak de eh? hehehe (tak sedar diri dah tua)

LIVE STREAM FOOTBALL