Subscribe via email

Masukkan email anda untuk dapatkan update terkini dari kami:

Delivered by sukakereta

Monday, March 26, 2012

MOOD BERBLOGGING KE LAUT..


Lama plak aku tak update entry eheh. Sejak akhir-akhir ni mood nak berblog agak kelaut. Rasa macam takda feel. Sebelum ni pernah gak berehat dari dunia blogging setengah tahun , pastu semangat balik sampai achieved rank top 50 blogger, (skrg dah merosot dah eehheh)... Maybe boleh di fikirkan utk rest from dunia blogging, kasi rehat dulu , shut down sekejap laptop bg dia refresh balik :)


Macam mn leh start berblog ni ya , saja aku nak selit pasal sejarah skit. Masa mula2 berblog tahun 2008 dulu update pasal kereta sbb masa tu tolong member jual kereta, so ingat nak wat macam Mudah.My la .. semua kereta nak jual aku update dalam entry senang org nak cari, then aku tambah skit kat blog selit-selit info pasal kereta plak sbb ada gak readers yg respon tanya soalan berkaitan kereta, last sekali skrg berubah terus, tukar jadi blog info plak sbb berjinak-jinak dengan SEO heehehe. Harap org tak confuse la sbb blog kereta dah tukar jadi blog info (tapi mmg org confuse pon ahahhaha).


Tambah kuat nak berehat berblog ni sebab dulu blog ni ada adsense, so tiap-tiap 2 bulan skali dapatla cheque dari Google Adsense (diorang bayo dalam dollar tu), kire macam income gak la. Sekarang ni after adsense dah takda ( kena ban ngan google ) rasa macam no pointla aku nak berblog lagi, yang ada skrg nuffnang je la itu pon lmbt macam kura2, dah 4 bulan baru ada RM 50 ringgit ja ehehhe ... Maybe aku kene tukar style macam Bro Ben Ashari kot tukar jadi blog personal tak pon macam Hanis Zalikha ahahahah chooiii tak pandai aku nak wat blog personal takda siapa pon nak tgk aku rebonding rambut mau muntah geng2 GBS, afzal, Cikgu wan ngan abg teror ahahaha..


So apa2 pon bg rehat dulu, maybe after rehat ni boleh lagi rajin ke.. Thanks to all friends yg selalu singgah blog saya ni, korang mmg terbaik.. :)


36 comments:

wan_cikgumuzik said...

alalalaalalaaaa abamm.. boleh tahan kerr tak berblog lama2?? hahaha.. apa2 pun bagus jugak kalau nak berehat.. sebulan dua ok kot.. kalau iklan punya hal, banyak lagi kot iklan lain yg boleh dipasang..

apa2 pun aku tetap menyokong hang.. dan kadang2 best jugak baca personal entri hang mcm nihh.. hahaha... tulisan mcm mat jiwang beb.. padan laa nama ben ashaari ang sebut dalam entri hang kan..

kah kah kah ka kah
kah kah kah kah
gelak lagiii..
kah kah kah kah kah...

mankete said...

ahahahah bagus mmg aku nak berubah kepada ben ashari pon skrg wan ahahaha

SYARIFF HAIKAL said...

jgn wt blog cmtu bro..kte lelaki sejati..kah kah..

mankete said...

syarif haikal - ehehe aku wat macam ang la bro.. sebulan skali update eheheh

harrazdani said...

selamat berehat bro.....;)

Phat said...

abam jgn la rehat lama2 abam

LoveBug said...

jangan lama2 kelaut. nanti tak muncul. cukuplah dipesisir, ambil angin, jgn pasakkan kaki terus dalam pasir. :)

♪ cik katak ♪ said...

ehemmm jom kita..
laut bersama-sama phhh yeah :P

naiemah_ramli said...

tu akak asma ajak ke laut bersama tu...heee

jgn rehat lama2..kalau nak ke laut pon bawa bot ye...heee ;)

mohdhazlan Dreadlock said...

luahan hati ke bam ..kakaka

mohdhazlan Dreadlock said...

luahan hati ke bam ..kakaka

Mohd Norafzal said...

1st time kot ko buat entry hati-ke-hati gitu hahaha.tgk2 kan aku dah komen :)

aku klu dh setat bercuti..mula la rasa malas der. nak amik pikap punyalah makan masa.ai penat..penat

Yuyu Ali said...

berehat lah, berehat lah kalau itu yang terbaik untuk awak. jangan di paksa diri kalau ia tidak menggembirakan. hanya awak yang tahu mana yang terbaik..kami geng2 GBS tetap menyokong..=)


kikiki :p

Best Business Brands said...

I pulak sekarang ni mood nak berblogging dah ke laut..Anyway nice to c u again. Whenever u update I will surely drop by :).

mankete said...

harazzadanii - tq bro :)

phat - ahaha tgk mcm mn eheh

cha - insyallah cha.. just tgk2 matahari terbenam ja ehehe

mankete said...

liyana - kat kuantan ada pantai kan eheh

naimah - bawak sampan ja ni ehehe

lan - eehehe saja skali skala lan ehehe

mankete said...

afzal - macam tak sangka plak ang komen kat sini ahahhahah, tgk la rehat sat ja kot

Yuyu ali - gembira n happy ja ni eheheh

bbb - tq bro

Terbelog said...

btl gak tu
duit nuff x cukup ek

fyna said...

waaa..meh ada blog personal macam fyna nih..nak mencuba nasib dgn blog personal lak..

sis92 said...

alo relaxlah abe..
sis pun mood kadang dilambung ombak dipantai haha
tp bw ttp jalan ^^

Aida Omar said...

waaa!!! tidak! tidak! jangan pergi lama2 man.. cepat2 kembalikan mood itu

cunndaa said...

jum kita berehat bersama-sama bang....heheheee

Saddila said...

auwww tukar kepada blog personal :))

Mak Lagenda said...

Sebelum sy approvekan cuti awk ni, berapa lama awk nk apply cuti berehat ni man??

Err..adakah nnt pas bercuti awk akan bertambah semangat or nak resign terus??

Hahahaha* mak ada lagak mcm bos yg nak sign cuti ko x man??*

MaYa MustWany said...

pengaruh ombak rindu ke abg man?
huhuhu tak pe lah kalau nak rest dulu,tapi jangan sampai selamanya.tak best ler.

Koding said...

Jangan campak jauh2 jangat....
ke Laut Cina Selatan sudahlah...
senang sikit nak panggil balik...

gnesop said...

Baru tahu kesahnya blog kete jd seo blog.. hehehe
adsense kena block terus? kenapa? guna grey hat ker?

eLL said...

cer letak tgk gambar sebelum dan selepas rebonding...

RerameUngu said...

hehehehe...rehat jgn idak..mana tau nnt lepas berehat makin kencang pulak mengapdet kan..hehe..sy dh merasa berehat dkt stengah tahun jugak..ekeke.

pasal iklan tu, kekadang tak payah ambik port sngt..kalau trafik baekk cer la pasang advertlet ke ape ke..heheh

anyway, .....

Old Trafford said...

nanti lepas rehat, cuba tukar ke wordpess mesti banyak trffic masuk lagi..hehe

Amir Baker said...

Hahahahaha muntah ke? entah2 terbuang sekali... hehehehe ahahahahaha <--gelak cam org gila.
Teruskan berblogging ye! usaha!

zaza iman said...

selamat brehat =)

misyamissyou said...

alorrrrr br nak tinjau2..dia berehat pulak..hurmm xpe la kalau tu keputusannnye..

TiraPengemis said...

jom ke laut~haha

Terbelog said...

dah la man..jgn la mengajuk lama sgt

Tinta Lana said...

Assalammualaikum. Abgmannnnnnnnnn, jangan rehat lama2, nanti menyesal, cayelah..cam kita, 3bulan ritu..huhu.

Dah2 la tu..tu la, jgn la berblog beralas kan sesuatu..uat ngan rela hati.. nanti takdala kelaut,kebukit, kesungai?hik3.

Bila lana on9, abgman lak jiwang2 camni..ish3..tak patot..heehehe ^^

#lau buat comeback, let me know huh :)

LIVE STREAM FOOTBALL