Subscribe via email

Masukkan email anda untuk dapatkan update terkini dari kami:

Delivered by sukakereta

Saturday, February 4, 2012

LIRIK LAGU YUNA - TERUKIR DI BINTANG







LIRIK LAGU YUNA - TERUKIR DI BINTANG

jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu

tapi sayangkan ku capai bintang dari langit utk mu

jika engkau minta satu dunia akan aku cuba

ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia



hati ini bukan milikku lg

seribu tahun pun akan ku nanti kan... kamu

sayangku jgn kau persoalankan siapa di hati ku

terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu....



chorus
hati ini bukan milikku lg

seribu tahun pun akan ku nanti kan... kamu

sayangku jgn kau persoalankan siapa di hati ku

terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu... ooo


sayangku jgn kau persoalankan siapa di hati ku

terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu....2x



p/s Khas buat Asma liyana, Cha, Diana azis, Aida Natasya, Aida omar, Adilla Sadam, Naiemah , cikgu jaja, Nurul Syarafina, Amely, Reen Afny, Azureen Amjah, Yuyu, Cikgu Syima, Teyteyn, Puteri Kasih, Haida, Zila Manaf, Aziema, Cik Kiwi, Miera, Lea Isnawi, Cik Bolat (kene sebut sorang2 kan adaa yg merajuk :p ) dan semua Geng Blogger Sengal ( GBS ) :)

Pompuan je aku mention kalau lelaki suh awek korang yg mention nama korang bukan aku ahahahhaa

Ramai yang minat lagu ni kan. Siapa minat sile komen kat bawah nanti eheheh..


31 comments:

Saddila said...

agaga singgah sini tgk video jap. tak pernah tgk lagi -___-

reen afny said...

ahakss sama la dila. akk pun tak pernah tengok lagi. haha
wowww suka lagu ni ;)

cinta amerqastrina said...

Baru terdengar lagu ni ....

Arra Ahmad said...

tak pernah tengok lagi..singgah kejap..:)

CekbOlat-bOlat said...

wuwuwuwuw T___T terharuuu.,

man kete baikk..

Drakula Comel said...

npe x tag nme kt bwh tu..hoho

Balat said...

ini tidak adil
tidal adil bagiku :)

Saddila said...

ouh tidak !! nama dila ada. so sweet :) aggaga
masyeh bang man :) *dua kali wa komen ni

mankete said...

dilla pnya pasal 4 kali pon takpe ahahahaha

ChaCha said...

tudiahhh..hati bunga ka ni man man?

reen afny said...

woww nama kita pun ada la. haha baru perasan. thanksss man kete ;)

mankete said...

hati2 berbunga2 tu tok ketua Afzal la cha ehehehhe

mankete said...

sama reen afny :)

harrazdani said...

aku tak minat.......bw sini bro

Nabiel said...

abg keta minat yuna na?hehehe
mmg best lagu nie=)

Cikgu Jaja™ said...

how shweeett you..

keh keh

♪ cik katak ♪ said...

uhuk-uhuk

terukir di bintang :)

ukir kat bulan tak da ke :P

Aidanatasya said...

saya sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........

taw2 je man yerr... khas buat dia hehhehe

hafiz hafizol said...

aku sukeeeeeeee gilerr.. pastu aku gaduh ngan kak aku sebb dia x suke gilerrr.. errr

Amely Afandi said...

awat dkt amely takdak link man ? :(

hyz said...

lagu ni mmg besh2 ala2 zaman p ramlee punya genre tapi dalam acuan modern. yuna mmg genius muzik alaf baru

Rozita Che Wan said...

siyes memang tak minat. tapi nak jugak komeng sebab ada link. keh3.

tewimaa kaceh awark.

Adam Fikri said...

amboi man...semua tag pompuan je kan ..hahahaha

fyna said...

huhu..nama i ada...so sweettt..
;)
nih yang sayang man lebih nih.. ;)

wanmirara said...

hahahah, name TOK tade pun ? kui2. sodappp lagu ni :D

TiraPengemis said...

nie pebret saye nih...huhu..jom nynyi sama2...

naiemah_ramli said...

waaaa...mmg best lagu ni...hik hik hik ^__^

azznie said...

eh,eh,.intan permata tak leh nak bagi tapi bintang di langit leh pulak bagi ye

eLL said...

sedap lagu nihh

Anisa's Corner said...

sedap laguuuu! ;)

O CIKTEDDY said...

lorh awek je..haha

LIVE STREAM FOOTBALL