Subscribe via email

Masukkan email anda untuk dapatkan update terkini dari kami:

Delivered by sukakereta

Monday, January 2, 2012

AWAASSS !!!! elakkan typo di geng blogger sengal.. kalau tak merana badan


Arini biasa la lepak kat GBS.. korang tahu tak GBS tu ape..ehhehe GBS tu ialah singkatan untuk Geng Blogger Sengal.. Buat pengetahuan korang ahli yg kat dalam tu mmg sengal2 belaka , diketuai pulak oleh ketua segala sengal Afzalsukasuki mmg menjadi-jadi la kesengalan budak2 dalam group ni..

Apa ntah mimpi arini aku leh typo plak masa bg komen.. setahu aku tok ketua Afzal sukahati ja yg suka typo ..suka hati dia ja buat bahasa baru ahahahahah sungkit la, kembalau la (budak2 gbs tak tahu kot gelaran ni) aku, syima ngan cik bulan yg bagi nama ni kat dia ahahahahhaah..

Apa yang akan jadi bila korang typo di geng blogger sengal.. sila tgk dibawah ya.. lebih kurang 553 komen yg akan membahan anda sampai lebam yer...

Ni bukan aku yg typo, yg ni Azal(takmo betulkan ahahah) yg typo ..sampai dia terpaksa wat kenyataan rasmi kat blog dia Entry di sini mari belajar bahasa purba.

So azam tahun baru aku utk tahun 2012 ni aku dah tambah.. Sila jgn typo di group blogger sengal nanti merana diri ehehehehhee..Kalau korang nak join geng blogger ni sila la terjah ke Geng blogger sengal .

Untuk budak2 geng blogger sengal Afzal, Hazlan hatikubaik, Syima ,Diana Azis, Cikgu Faezah Hannah, Safarin Sulaiman, Abg teror, Ik hanif, Aida Omar, Adilla, D'nur Suffi, Cik oren, Naiemah, cik Asma Liyana, Aida Natasya, Bug love, Aswad, Muhd Faiz, Shahz Cudin, Caal, Cik Tirah Zairi, Nur Shamira, Adam sj, Asyraf Aswad , Cik Boolat2, anda semua mmg sengal(siapa2 yg tinggal nama bg tahu nanti aku tambah ehehhe)

p/s Aku punya bahan mn plak kan kan.. aku tak letak sbb aku larikk .. tak tahan di bahammmmm(sengaja typo :P :P)

23 comments:

TiraPengemis said...

kembalau? kerbau kene halau kah???

Saddila said...

tak aci !!

Aida Omar said...

hahaha...giler kentang pecah rekod man buat entry lari bidang pasal GBS nie

Ik Hanif said...

tu lah..!!..lain kali beli kamus besto ngan aku..baru tak typo..

Aidanatasya said...

hahaha... padan la... :p

::♥~naiemah_ramli~♥:: said...

haha...serik kna typo ke man kete..huahua..

kembalau???

aswadz said...

pasni kuar kamus typo la...

Phat said...

nama aku nama aku :majuk ngan man kete

TiraPengemis said...

bhahahaha....mekacih yer...hihihihi

~sengal typo~

Ik Hanif said...

JAPX2..!!..APSAL CRITE PASAL SPENDER BERGETAH AKU ADE DALAM GAMBO TUH.?? =-='

♪ cik katak ♪ said...

hahahhahaa... pergh2 abg man tulis entry selain bola lah..~!!!!
kagum 5 saat :D

CekbOlat-bOlat said...

kahkahkah.. dsyat giler smlm.. mcm2 bnde keluar.. kahkahkah

mankete said...

ye korang layan la entry ni sampai lebam..jarang nak keluar mcm ni ahahahah..

kembalau tu apa yer nanti aku buat teka teki kat gbs...

mankete said...

cik katak - nape nak wat entry pasal asma ke nak nak tak ahahhaha

Bluewendy said...

sengal2 ubi..:P

Mrs.Yie said...

kalau setakat tu tak nampak lagi tahap kesengalannya itu..

miyra eiya said...

kehkehkeh , jgn typo nanti kak dila tanam kobis dalam pusat ..

cik Kartun said...

tambah CK jugak!! hihihi..

Pasang Iklan dan Link Gratis said...

Great blog & info here, please visit back, thanks

Blog Wisata
Diskon Hotel Murah - Tiket Pesawat - Tiket USS & Kebutuhan Wisata Lainnya
Pasang Iklan Gratis Tanpa Daftar & Langsung Tayang
Bisnis Online Oriflame

mankete said...

ok cik kartun. sy masukkan

D'Nur Suffi Shopalista said...

seb baik name wa ade.. kalu x !!!
sungkit montot lu :P

Hafizzi Aziz said...

kah3..typo oh typo..

Adam Fikri said...

adam sj.. mcm nama korea.,comel budak tu..

LIVE STREAM FOOTBALL