Subscribe via email

Masukkan email anda untuk dapatkan update terkini dari kami:

Delivered by sukakereta

Wednesday, December 7, 2011

CHEQUE NUFFNANG DAN OMBAK RINDU

Alhamdulillah, tadi balik je keje tgk ja post box ada dua tiga keping surat. Tak sangka la ada terselit lak surat dari En Nuffnang. Terima kasih banyak la ya, walaupon lama jgk aku tggu ang ahahha.. Tak mcm google adsense yg aku terima 2 bulan sekali, nuffnang ni lama la skit nak kumpulkan hehehe. Tapi apa pun syukur dgn rezeki Allah swt Alhamdulillah.

So kawan2 blogger semua, insyallah kalau kita rajin, dgn berblog pon boleh mendatangkan income. Yang penting rajin dan usaha. Biasala kita blogger ni ada ups and down. Aku pon macam tu jgk. Tapi kalau dah minat tu kan, mesti kita akan bg masa, tak banyak skit pon ok dah ehehe.

Berbalik ngan tajuk tu apasal ada termasuk ombak rindu tu.. Adakah sbb aku berombak rindu ngan nuffnang ahahah .. Sbb aku blm tgk lagi so ingat nak p tgk la alang2 dah dapat duit ni ehehe.. Ada sesiapa nak join tak ahahah.. Rasa2 nya aku nak p tgk ngan musuh perang aku tu Si Afzalsukasuki. Ada ka tak macho dia kata p tgk ombak rindu puihhhhh.. Macam2 ang nak tepis cakap ang tak tgk la itu la, tak macho la, ko jantan terakhir la kan kah kah kah kah kah...
Padahal ang pandai kaberr line kan kan, ang cakap kat diana awal2 yg ang dah standby 2-3 kotak tisu kan kan kan ahahha kantoiii .

Apa2 pon yang penting ang mmg baik dan sporting. So ang nak join ka, kita berombak badai kat pawagam nanti kah kah kah kah .. malu siooottt.. Bawah ni disertakan muka kawan baik aku yg kiut tu.. Semoga berkenan yer..ekekekek

Photobucket

16 comments:

Adam Fikri said...

nak ikutttttttttttttttttt...wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

mohdhazlan Dreadlock said...

blaje man ...bnyk tu ...

puteri kasih said...

baru je tengok semalam...rasanya korang berdua tak akan nangis..

shida'R said...

man..xleh blah keyword tu..""siapa nk tgk dgn sya" ^_^

josrevalution said...

wah..tahniah bro..hehe...kaya lah bulan ni..:)

mankete said...

adam - jom2 adam kita p berombangan eheheh

hazlan - bereh lan.. bulih sokmo

mankete said...

puteri - alaa tak syiok la tak nangis awk heheh..

shida - eejeheheh saja ja ayat gitu eheheh

josre - ty bro.. boleh la :)

rara pinkmafia said...

banyak tu brooo.

cunndaa said...

bawak cunndaa sekali...
nak ikut gak..

law abg man nk g ngn apzal..jgn beli seat kapel pulak..kakkaaa

DianaAzis said...

Wah..banyak tu..Alhamdulillah rezeki dia kan..boleh tak nak join..hehe :P

mankete said...

rara - hehehe tu setahun punya tu ehehe

cunda - seat kapel ngan haida la ahahahahah.. ngan afzal mau muntah ahhaha

diana - jom2 awk = join skali ehhehe

mokcik-ann said...

manyak tuuu.. td pun dpt jugak tp xde byk cam gitu.. uhuk-jeles bulih takk

eikieyn said...

ntah kenape rase mcm x beria nk pegi tgk ombak rindu..tp klau ade org nak belanja..gua sudiiiii! hahahaha. bwk tisu byk2 ok. JUST IN CASE. :p

Lyssa Faizureen said...

Waahhhh . Jeles nyerr. huhu .

mankete said...

mokcik ann - itu lama kumpul tu ehehe

ekiyin - awat tak teringin, kalau man ajak nak tak eheheh

lyssa - ehehe man tahu lyssa punya lg byk kannn

NURULHANIF said...

wah byknya.. bestnya..

LIVE STREAM FOOTBALL