Subscribe via email

Masukkan email anda untuk dapatkan update terkini dari kami:

Delivered by sukakereta

Thursday, September 22, 2011

PEMAIN MALAYSIA KE MANCHESTER UNITED

Pemain bola sepak Malaysia bermain untuk Manchester United!!!! Jom Layan video ini :





If Safee Sali played for Cardiff City pon kita dah bangga, inikan pula bermain untuk Manchester United. Walaupun ini sekadar iklan dari TM, tapi ia buat pembakar semangat semua pemain Malaysia, apa saja boleh berlaku jika kita berusaha bersungguh-sungguh. Pemain korea selatan Park Ji Sung pon kecil ja orgnya sama macam kita org Malaysia. Ayuh buktikan rakyat Malaysia juga boleh. Malaysia Boleh!!!!

Aku terasa terharu gak la saat akhir, ayah dia tgk kat rumah huhuhu..

24 comments:

ArulchelseA said...

lama dah aku cari video ni..tk jumpa2..kih kih kih..lawak bila tgok kt tv..

mankete said...

ahahahah mmg best and sempoi la iklan...

yen(toka ziizokukuto) said...

iklan membina semangat nih :)

ctk said...

hihihi...smoga pemain malaysia bersemangat gitu :D

Aku Si Pujangga said...

:)

ku-cit said...

1st time tgk video ni time malaysia vs jepun..mmg bestla

harrazdani said...

nampak sangat man united ni best..huhuhu glory2 man united.

mankete said...

yup2 pembakar semangat utk semua pemain malaysia :)

dani - ahahha kecik hati arul nanti ko ckp man u ja best ahahah

khairul said...

player Malaysia mesti tgk nih

cik panadol said...

nnt nk letak nama anak Ramli.....hahaha

AIEN NOT ALIEN said...

tersenyum tengok nama RAMLI sebaris dengan nama lain....

sebelah ROONEY tuuu...hihi...

el said...

go safee
n go other players mn tau rezeki anak msia bermain di negara org..terharu wak hehehe

mankete said...

mss panadol - ahahha ya ya leh main man u nanti eheh

el - insyallah suatu hari nanti amin

tunz said...

rakyat msia kena ada semangat mcm ni...Malaysia memang boleh!!!

awie958 said...

terharu tengok iklan ni

mankete said...

kak tunz - yup betul kak.. mesti ada smgt membara..

awie - kalau betul2 ada lg terharu bro eheheh

Khairil said...

nampak kita (malaysia) ni mcm syok sendiri sahaja...
tapi iklan ni memang sedih le bila tgk scene ayah dia tu...

lagenda said...

kalo la anak2 mak tgk iklan ni, Huaaaaa....pnjg la akai depa.

ADa point la depa nak bg reason nape x dpt 5A pun.

P/s : sbb, anak mak nan sorang tu bercita2 nak jd pemain bola jer..Haaihhh!

uncle hyree said...

uncle mmg tengah panas bila tengok malaysia main..tetiba bila mai iklan nih mmg best giler..hahahaha boleh keliling nani tu yg uncle syiok tu ... pepehal...harap selepas ni ada orang malaysia dapat bertapak atas rumput Old Trafford ...Glory-glory MU !!!!

ietchan-kun said...

Do u ready to train son,go on?
kalo la dpt support mcm tu,mmg ramai la leh g sane...hehehe..

miratun madihah said...

oh ramli sungguh hensem,hehe

Mimi Marilyn said...

haha

old_trafford said...

ayah dia nangis sbb ayah dia fan celtic,,hehe

kpah k-poh said...

bertuahnya jadi Ramli...heee

LIVE STREAM FOOTBALL