Subscribe via email

Masukkan email anda untuk dapatkan update terkini dari kami:

Delivered by sukakereta

Wednesday, August 10, 2011

VIDEO STUDENT MALAYSIA CEDERA DI PUKUL RUSUHAN DI LONDON | LONDON RIOTS



A student
-sponsored Council of Trust for Indigenous People (MARA) majoring in Accounting a college in London wounded lightly in the riots in the city last night.
Minister of Rural and Regional Development Minister Datuk Seri Mohd Shafie said, however, the student, Ashraf Hazlan, 20's, is not critical and is wounded in the jaw and is now being treated at the Royal London Hospital.

"These students are not involved in the riots, but he was attacked by a mob when out of the underground during the course of his visit to break the fast in North London.
"He was then beaten and robbed, but has been taken to hospital for treatment, where he had to undergo surgery to treat the injury," he told reporters after breaking fast with senior ministry and agency, the Institute for Rural Advancement (Infra) here Tuesday.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Kesian melihat pelajar Malaysia ni. Mencari juadah berbuka lain pulak yang jadi. Semoga Ahsraf cepat sembuh dan penyerang tersebut segera di tangkap. Kita berdoa semoga Allah swt melindungi student2 kita disana.

6 comments:

el said...

sedih tgk student tu kena rompak
hope perompak tu kena gilis ngan ketapi

Senyuman Cahaya mata said...

nape sampai macam tu Sekali??
Kesian ye..!! Ingat nak tolong tutup kan Zip beg..Rupe ye..nak Rompak!!! Sian Yeee!!!!

gnesop.com said...

kesian student kita.. dorang merusuh, kita yg susah.. iks iks iks

Tokan said...

tu la kita...kalau orang kita buat sikit silap kat org luar, kjaan kita terketar2 gi mintak maap kat negara dia orag...org deme wat salah,ader kjaan dia orag dtg jumpa kita...

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

harap2 xde apa2 buruk berlaku ...

teruk2 ..dunia sdh bergolak ...

sedar lah

abgteror said...

eeee.....takutnya.....tapi kata yang tolong dia tuh pompuan? siap ajak dia balik umah lagik....

LIVE STREAM FOOTBALL