Subscribe via email

Masukkan email anda untuk dapatkan update terkini dari kami:

Delivered by sukakereta

Thursday, August 4, 2011

TIKET BAS ONLINE |TIKET BAS HARI RAYA SEMPENA HARI RAYA AIDILFITRI 2011

Salam sahabat2 semua, pasti semua yang merantau ni nak balik kampung. Dan pasti dah ada yang beli tiket. Jadi sesiapa yang belom beli tiket tu boleh la beli tiket secara online. Di bawah ni adalah syarikat bus yang menyediakan penjualan secara online

1.www.saniexpress.com.my

2.www.ticket4u.com.my

3.www.transnasional.com.my

4.www.suasanaedaran.com.my

5.KOnsortium Bus Semenanjung

6.www.maraliner.com.my

Walaubagaimanpun jika kehabisan tiket, bas tambahan akan disediakan dan tiket bas tambahan akan dijual di kaunter-kanter syarikat terbabit. Elakkan dari membeli tiket dari pihak luar atau pihak yang tak bertanggungjawab.

Kami di Suka@Kereta mengharapkan anda semua sampai kedestinasi yang dituju dengan selamat. Selamat bercuti dan selamat hari raya Aidilfitri.

Sumber dari :www.abgteror.com

3 comments:

Aida Omar said...

balik kampung ooo balik kampung...
hehe

abgteror said...

aku balik ngan keta ja. ke kelantan pastu perlis. sapa nak tumpang silakan

Anonymous said...

kalau bas tambahan, kena berebut tempat ea?

LIVE STREAM FOOTBALL