Subscribe via email

Masukkan email anda untuk dapatkan update terkini dari kami:

Delivered by sukakereta

Tuesday, August 16, 2011

DOODLE FOR ME| MANKETE

Salam guys and good morning. Korang pernah dgr tak pasal doodle2 ni ehehe. Mesti pernah kan. Aku pon dah terjebak ahahahha. Masa sahur tadi gi la bw mcm biasa. Tersinggah blog CIK TEMPE . Dia ada wat doodle for free for anybody yang nak doodle dgn syarat just follow blog dia and request, dia akan buatkan. Aku pon gatai la kat shout CIK TEMPE ni tolong buatkkan satu utk aku.. tup tup dia balas balik td dah siap doodle aku, kat bawah ni hasil nya.. ehehhehe


So once against nak ucap tq to CIK TEMPE for make this excellence doodle. Sesiapa nak doodle free leh g blog CIK TEMPE ye. Gambar aku blur disitu sbb CIK TEMPE ambik dr follower punya gambar.

8 comments:

✿cik tempe✿ said...

u're most welcome bro.. :)

cik kiwi's said...

tak nak mintak saya buatkan doodle?. hik hik. jadi dodol nnt~

Cik Domo said...

ok..comel lah! smart! siap ada kete ag..hoho

wan_cikgumuzik said...

kah kah kah kah.. aku nk gelak tak sangga dah nihh,,!! kah kah kah kah.. mula2 manketa, pastu menberita.. skang manjambu plak.. kah kah kah kah.. nanti tataw laa nk jadi man apa plak...

kah kah kah,, hebakkkkkk..!!

mankete said...

wan_cikgupuaka- kah kah kah kah..mcm haram ahahhah

cik panadol said...

memula doodle...sat g ada bunga2 dan rama2 berterbangan bagai la pulak kt blog ni...pastu background kaler merah jampu la pulak ni nanti hahahahaha!!!

gelak guling-guling jap!!!!

RerameUngu said...

heheh..minta jugak ngan doodle...hahahahaha

cunndaa said...

ni ghupe abg man ye..kehkehkeh...
nice doodle

LIVE STREAM FOOTBALL