Subscribe via email

Masukkan email anda untuk dapatkan update terkini dari kami:

Delivered by sukakereta

Monday, June 27, 2011

Special Thanks to Abg Teror and all SuKa@kereta friends

Hi Guys, Good morning to all. I wish all of you out there have a very productive week ahead. I dedicated this entry to my close friends Abg Teror. Special thanks to him for made really nice design for brand new header for Suka@kEreta.

I really like it very much. Actually he gave me two design of header and i choose this one but both of the design is very nice, maybe next time i will change to other header. Boleh kan bro ehehhe. I'm using previous template since i start blogging 2 years ago. So i think this is the time to give new look for my blog :)

I'm also take this opportunity to thanks to all my friends, bloggers Chico, Cikgu Wan Muzik, Bro MJ, Darkbatman aka ayie, Cha, Yusuf(Tomen), KizMyself, Pucheh, Khairil, Eddie, NArdnaddy, Ellen, Pendekar Laut, Mr Curly, Ms Panadol, Ms Teynteyn, Roy (Qamarguys), Eyda Nadia, Alia Wafiha, Ammboi, Ms Yana, Tiefazatie, Krole, Caliph, Syuk, Apit, Yuyu, Belalang, Bro Assoy, Mak lagenda, Afiq, Ulan, Zureen, Aida Omar, Cik Jijah, terblog, Cundaa, Padin, Jerry, Harazzdani, Pneumedic, Bro Luqman, Org Muo, Mrs Yie, Shida, AlCatraz77, Cik Reramaungu, Uncle, Kak Ngah, Puan Bee and many more, readers and fan of SuKa@kEreta for giving their support to me and this blog. I hope you all will continue to support SuKa@kereta blog.

Thanks again for your support and im very appriciate if any suggestion or opinion to improve this blog.

55 comments:

CikYana(",) said...

Ms Yana?
Is that me?

Huhuhu
Thanx Man :)

RerameUngu said...

waaa...nice header...love it..

Syuxer said...

sama2 bro..xde hal punye..:)

MAnkete said...

Cik Yana - Yup thats u eheheh

ReramaUngu - thank you :)

Syuxer - sama2 syukk :)

Khairil said...

Salam bro... congratulations for the new look...nice header le...

MAnkete said...

Khairil - tq bro, bro teror buatkan..leh la tempah ngan dia kalau nak tukar bendang tu jadi berkilau bro ehehheh

cik panadol said...

wahahaha...man speaking london la pulak...
mekasih gak kt man sbb selalu lepak tmpt sy.. (^_^)

Mankete said...

ms Panadol - sama2 kaseh utk mss juga..rejen singgah tempat man eheh

cunndaa said...

thanks to you too Juan Ramon aka Man suka kereta...

abgteror said...

juan ramos la cunndaa....aku paham kat part nama jea bro....bahasa inggeris aku tatau langsung. Nanti hang cerita kat aku noo hang tulih apa..

TOPIK PANAS: PERHIMPUNAN BERSIH | SEJARAH DAN KEWUJUDAN BERSIH

adeputra said...

congratulations..patut nampak lain

Mankete said...

Cundaa - tq cik Cundaa aka ms NUrul haida heheh

Bro teror - kah kah kah ka..macam haram ..dajei sungguh ahahah

adeputra - tq adeputra

cunndaa said...

typo la abg teror..
hehheeee...
Juan Ramos..hehehee

wan_cikgumuzik said...

wow..!! tak sangka man buat entri mcm nih... hahahhaha.. aku nk gelak guling2..!!!! ahahahhahaaa.... nama aku tak backlink pon.. sedih..!!

mankete said...

cikgu wan muzik - nanti aku wat satu2 back link byk nama tu, jgn sedih2 namA ANG DULU hhehehe

Hafizzi Aziz said...

Apit? aku ka?
kalo aku..bangga nie..hihi..
kalo bukan,,aku ketuk ang!
hahahaha..

mankete said...

apit - ang la siapa lagi apit blogger heheheh

Liyana Zahim said...

Waah abe teror yg teror!

alcatraz77 said...

Tahniah Man, bertuah hang dapat sentuhan si Teror tu hehe...

Lieyly ︱ Alia said...

ohhh entry neyh ah ?? hee...
tengs man...
tengss jgk sbb rjin p blog alia yg pinkpink tuh ^^

Cik Azizah said...

cik jijah ade nama pulak..hehe

mmg lama support man! n sume the geng...wee~~

MAnkete said...

Liyana Zahim - Liyana pon apa kurang nya.. teror tulis novel :)

alcatraz77 - ya bro..tgn org berbakat bro ehehe

alia - sama2 alia..alia tukaq template gak tuh ehehe

Mankete said...

cik jijah - tq cik jijah ehehe..sama2 support kita :)

kpah k-poh said...

wahhhh..dapat header baru..terus speking londong...dah speechless ler tu nak ucap kot melayu...kan..kan..kan...apa2 pun header tu memang menarik..kereta sepot tu...mesti laju nya..kan..Header Akak pun abgteror yg buat...

teynteyn the doll said...

wahhh mcm nk terima award je kamu ni hihihi... anyway, sama-sama kaseh^.^

ChaCha said...

ngeee...tq bebeh! willa always support in everything you do man :)
nak otograp boleh?hahah

Terbelog said...

tq bro
tang nama je aku paham
lain x hehe
tp bekilau kilau la, naik seri blog header pun ada nyawa la :)

apik pehe said...

hehehe..cantik header tu man

mobile2go said...

penampilan menarik bro

padin said...

man... terharu baca entry ni keh3 ko jangan la menyepi sangat macam dulu huu

zureen said...

oke.. dekata nama zureen takde link.. uwaaa~

harrazdani said...

terharunya...masuk list pun dah kira ok..huhuhuhu thanks man...btw nice header...lebih global gitu...

uLan said...

terima kasih juga man,kerana rajin singgah ke blog uLan... :-) happy blogging ya,semoga semakin sukses :-)

MAnkete said...

kpah - ahahhaha takda la kak..saya pakai adsense, kalau cakap bm kan iklan lari eheheh..oo kak pah pon bro teror yg buatkan ka bagus2

teyteyn - ehehheh just nak ucap tq pada cik teyn teyn ja ehhe

cha cha - kah kah cha nak mintak otograp ka boleh2 eheheh

Mankete said...

terblog - eheheh ang pon sama komen mcm bro teror ehehhe.. belajar ngan sifu ya heheh

Apek pehe - tq bro, demo nak order gak ke ngan bro teror ehehhehe

mobile2go - saja ubah selara skit bro eeheh

dak eina said...

dak eina xde pon.. haha nk jugak tu :P

MANkete said...

Padin - eheheh kadang2 malas dtg tu yg menyepi tu din..ni smgt dtg blk eheheh.. kawan2 lama tak leh lupa..tak kini kalau takda dulu kan din

ZUreen - sorry dear will put the link..rushing skit td wat entry ehehe

harazdani - sama2 bro jgn terharu sgt kan aku teriak ahahhaha

ulan - tq ulan.. u too same..rajen singgah tempat man .. :)

MAnkete said...

dak eina - sory2 eheheh entry ni wat rushing..nanti man masuk dak eina dont worry ya ..thanks byk2 :)

caliph shuriken said...

congratz bro..
lawa umah baru ni ^^

Mankete said...

caliph - tq bro. aku tukar background colour ja ehehe

lagenda said...

Mak pun ada kat situ?? TERHARUUUUUUUnya!! Tahniah..nampak segar dan nmpk smart gila blog man kali nih..

Mrs.Yie said...

saling sokong menyokong sesama blogger tanpa rasa hasad dengki..maju kita bersama seiring tuntutan masa.. :)

el said...

nama saya xde pung..xmo kwn!!!!
hehehehe
mmg cung header..nti nak suh abgteror wat lah..boleh?

MAnkete said...

mak lagenda - makk kan kawan2 pengopi dulu mesti la ada mak :)

Mrs Yie - yup betul, maju bersama Mrs Yie eheheh caiyukkk

El- alamak ni nak kene masukkan ni eheh

syiela said...

cantik la header baru....suke

Rain said...

heder ni mcm rambut gak... mmg cntik habiss la rmbut bro.. . awek tgk pun terpikat kat rambut dulu..

MAnkete said...

Syiela - cepat2 order kat bro teror eeheheh

RAin - pergh nama mcm artis korea dah ni... rambut pacak la ni ehehhehe

mata lebam said...

waahhh..suka kereta gile aeh?
nak header blog free? mai singgah blog saya:) follow awak! http://matalebam.blogspot.com

org muo said...

sahabat di alam maya ternyata lebih erat hubungannya wpun saling tidak mengenali lebih dekat..tegur sapa setiap hari melalui bw sesungguhnya menyeronokkan wapun sapaan itu hanya sepatah atau sekadar senyuman :)

chico said...

suka ahh new look suka@kereta..best!! thumbs up bro!!

Aida Omar said...

Terima kasih man..
semoga man sentiasa berjaya dalam semua bidang :)

tq juga sebab sudi berkawan dgn aida n dtg blog aida..hihi

Mankete said...

org muo - ya bro, selalu bertegur sapa dan bertanya kabar.. :)

Chico - tq bro. suka iphone bila lak nak tukar bro eheheh

Aida - tq aida. Man pon sama tq for sudi bkwan n dtg sini selalu :)

Jericho said...

Tahniah Bro.. Teruskan usaha berblogging. kalau ada kereta murah tu, tolaklah dekat sini satu.. hehe

Mankete said...

jerry - eehhehehhe orait jerry :)

Cardiacku said...

banyak sekali sahabat-sahabat mankete...
Selamat hari raya mohon maaf lahir bathin

LIVE STREAM FOOTBALL